Työpaikat

Olofsfors on yksityisomisteinen yritys, joka välittää yksilöstä. Meillä sinusta tulee osa omistautunutta tiimiä, joka tekee yhteistyötä varmistaakseen, että asiakkaamme saavat laadukkaan tuotteen, jotta he voivat suorittaa työnsä turvallisesti ja tehokkaasti.

Perheyritys globaaleilla markkinoilla

Olofsfors on pohjimmiltaan perheyritys, jolla on aktiivinen johtajuus. Pääkonttoristamme ja tehtaaltamme Nordmalingista Pohjois-Ruotsista toimitamme tuotteita asiakkaillemme kaikkialle maailmaan. Työ, jota omistautuneiden ja asiantuntevien työntekijämme tiimi tekee täällä, vaikuttaa kaukana Ruotsin rajojen ulkopuolella.

Kehitys ja vastuullinen työ

Olofsfors tarjoaa vastuullisen työympäristön ja mahdollisuuden kehittyä. Tavoitteenamme on, että kaikki työntekijät tuntevat olevansa motivoituneita ja tyytyväisiä työhönsä. Vastaamme asiakkaidemme tarpeisiin muutoshalukkuudella ja saavutettavissa olevien tavoitteiden ympäristöllä. Täällä kaikki työntekijät saavat mahdollisuuden tehdä osansa.

Olofsforsin perusarvot

Olofsforsin filosofia perustuu kolmeen sanaan: Osaaminen, Laatu ja Kestävyys. Niiden avulla kehitämme korkeimman laatuisia markkinoiden johtavia tuotteita. Varmistamme suuren sitoutumisen asiakkaan tarpeisiin ja meillä on järjestelmälähtöinen lähestymistapa. Työntekijänä sinä osallistut juuri tähän arvoketjuun, kehityksestä kierrätykseen.

Olofsfors AB - Pääkonttori

Puhelin: +46 (0) 930-396 00
Sähköposti: info@olofsfors.se
Osoite: Olofsfors AB - Pääkonttori
Olofsfors 11
SE-914 91 Nordmaling, SE

Kartta

Etsitkö yhteyshenkilöä?