Tuotteet

Laatu, innovaatio ja tuottavuus. Nämä ovat kolme ominaisuutta, jotka tekevät Olofsfors-tuotteista markkinoiden kärkinimen. Valmistamme tuotteemme kierrätetystä teräksestä ja kehitämme tuotteitamme jatkuvasti. Metsäkonetelat, tiehöylien ja lumiaurojen terät sekä tuottavuuttasi lisäävä teräs.

Laatumme takaa pohjoismainen kierrätysteräs.

Suurimman toimittajamme teräksen hiilijalanjälki on 80 % maailmanlaajuista keskiarvoa pienempi ja se koostuu 75–90-prosenttisesti kierrätetystä pohjoismaisesta teräksestä. Hyödynnämme prosesseissamme asiantuntemustamme ja läheltä löytyviä raaka-aineita ja käytämme niitä innovatiivisten tuotteidemme kehittämiseen. Toimitamme taatusti toimivat tuotteemme nopeasti ja turvallisesti.

ECO-TRACKS™

Olofsfors on metsäkonetelojen ykkönen. Yli 1 200 tuoteyhdistelmäämme takaavat, että saat korkealaatuisimman tuotteen, joka on valikoitu huolellisesti tarpeidesi ja koneesi mukaan.

Siirry sivulle
SharqEdges™

Olofsforsin universaali teräjärjestelmä vähentää polttoaineen kulutusta sekä tiehöylien ja aurojen kulumista. Lisäksi se parantaa kuljettajan työympäristöä. Ja mikä tärkeintä − saat ennen kaikkea virheettömän lopputuloksen.

Siirry sivulle
Bruxite™

Olofsfors-kulutusterät ja -tangot käyvät läpi ainutlaatuisen seostamis- ja karkaisuprosessin, joka takaa niiden erinomaisen kovuuden. Valikoimiimme kuuluu suuri määrä kauhoihisi sopivia vakioprofiileja ja mittoja.

Siirry sivulle

Olofsfors AB - Pääkonttori

Puhelin: +46 (0) 930-396 00
Sähköposti: info@olofsfors.se
Osoite: Olofsfors AB - Pääkonttori
Olofsfors 11
SE-914 91 Nordmaling, SE

Kartta

Etsitkö yhteyshenkilöä?