ECO-Tracks™

Olofsfors ECO-Tracks™ on alkuperäinen metsäkonetela. Yli 1200 tuoteyhdistelmällä voimme toimittaa korkealaatuisen tuotteen, joka sopii täydellisesti koneellesi ja olosuhteillesi.

Telitelat

Valitse yhdeksästä ECOTracks™-tuoteperheestämme ja opi mukauttamaan tela koneellesi ja maasto-olosuhteillesi sopivaksi.

Siirry tuotteisiin
Pyörätelat

Olofsfors ECO-WHEEL TRACKS™ on metsäkoneiden pyörätelojen markkinajohtaja.

Siirry tuotteisiin
Ketjut

Olofsfors PRO-GRIP™-ketjut ovat hyvä valinta, kun haluat paremman pidon ja vähemmän maaperän vaurioita.

Siirry tuotteisiin
Työkalut ja varaosat

Löydä oikeat työkalut ja varaosat teloillesi ja ketjuillesi.

Siirry tuotteisiin

CoverB

A new load-bearing track, with better grip and bearing capacity for wet and sensitive soils. Thanks to its design and shape, the track fits firmly on the tires. Suitable for driving on rice beds and protects soil and roots.

Lue lisää

KovaX+

Uuden sukupolven KovaX. Uusi materiaali, jossa on 20 % vahvempi profiili.

Lue lisää

CoverX 180 - for extremely wet and sensitive soils

The track with maximum flotation capacity, minimal ground impact and optimal grip against the tires.

Lue lisää

Uusi kiristin - keskiasennustyökalu

Neljä kertaa nopeampi kuin vanha manuaalinen työkalu. 200 % enemmän pitoa (3 tonnia). Vaihdettavat kynnet. Klooni on sama kuin vaihdettu osa. Keskelle asennettu vetotanko.

Siirry tuotteeseen

Uusi lenkkijärjestelmä

Olofsfors voi nyt tarjota telallesi 29 mm:n kytkentäjärjestelmän. Tästä seuraa 37 % suurempi kulutuspinta ja pidempi kulumisaika.

Lue lisää

Uuden sukupolven ketjut ovat täällä

Olofsfors PRO-GRIP™ on kannattava vaihtoehto, kun haluat paremman pidon ja vähemmän maaperän vaurioita. Laajennettuun ketjuvaihtoehtojen valikoimaamme kuuluvat nyt Olofsfors Pro-Grip-U, F, SF, G ja RC.

Siirry tuotteeseen

Lataa hinnasto

Haluatko tietää lisää tuotteistamme? Lataa hinnastomme, jossa kaikki telamme ovat mukana. Saatavana PDF- tai Excel-tiedostona. Tai ota meihin yhteyttä, niin saat lisätietoja tuotteistamme. *** NOTE! The price list is being updated and cannot be downloaded at the moment ***

Hellävarainen maaperälle ja voittoa sinulle

Metsäkonetela luo suojakerroksen koneen ja maaperän välille maastovaurioiden ja renkaiden kulumisen vähentämiseksi. Olofsforsin metsäkonetela voi sekä vähentää polttoaineenkulutusta että parantaa ajokokemustasi, kun kone kulkee maastossa entistä helpommin ja vakaammin. Tämä kaikki lisää taloudellista kannattavuutta ja vähentää maaperän vaurioita.

Track configurator

Through our configurator, we have made it easier for you to choose the right track.

Kirjasto

Hae käsikirjoja, luetteloita ja ohjeita kirjastosta.

Siirry kirjastoon
Videokirjasto

Etsi ohjevideoita ja tutustu tuotteisiimme kirjastossa.

Siirry kirjastoon
Ota yhteyttä

Jos sinulla on kysyttävää tai haluat tehdä tilauksen, ota yhteyttä toimistoomme.

Ota yhteyttä
Viisi syytä valita Olofsforsin ECOTRACKS™

Tiedämme, että työskentelyalueesi asettaa suuria vaatimuksia suorituskyvylle. Tiedämme myös, että tämä työ voi verottaa ympäristöä raskaasti. Siksi telamme on kehitetty sekä sinua että ympäristöä ajatellen.

Parempi vakaus ja suurempi kuorma

Suuremman kosketuspinnan ansiosta koneesi on vakaampi epätasaisessa maastossa. Se vähentää kaatumisriskiä, joten voit ajaa nopeammin ja ladata enemmän. Säästät aikaa ja saat paremman käyttökokemuksen.

Hellävarainen metsälle ja maaperälle

Ilman teloja renkaat kaivautuvat maaperään jättäen syviä uria ja vahingoittaen puiden juuria. Maa pakkautuu tiiviiksi ja uriin kertyy vettä, joka ei pääse imeytymään maaperään. Olofsforsin teloilla varmistat, että metsä kasvaa uudelleen ja tuottaa voittoa myös tulevaisuudessa.

Parempi pito ja vetovoima

Telamme tarjoavat paremman pidon ja vetovoiman maastosta riippumatta. Tämä johtuu suuremmasta kosketuspinnasta ja osaksi myös telakenkien ainutlaatuisesta muodosta. Mukauta telakenkien koko ja profiili maaperällesi sopivaksi.

Pidempään kestävät renkaat

Ilman teloja esiintyy enemmän renkaiden kulumista, rengasvaurioita ja rengasrikkoja, joista seuraa seisonta-aikaa ja tuotannon vähenemistä. Telojemme avulla renkaasi ovat hyvin suojatut ja niiden käyttöikä pitenee 65-75 %.

Pienempi polttoaineenkulutus

Olofsfors ECO-TRACKS™ jakaa koneen paineen tasaisemmin maan pinnalle. Renkaat eivät kaivaudu yhtä syvälle, minkä ansiosta koneen ei tarvitse työskennellä yhtä kovasti ja polttoainetta kuluu siten vähemmän.

Olofsfors AB - Pääkonttori

Puhelin: +46 (0) 930-396 00
Sähköposti: info@olofsfors.se
Osoite: Olofsfors AB - Pääkonttori
Olofsfors 11
SE-914 91 Nordmaling, SE

Kartta

Etsitkö yhteyshenkilöä?