Tietoja Olofsforsista

Olofsfors on valmistanut erittäin korkealaatuisia terästuotteita 260 vuoden ajan. Nykyään metsäkoneiden telojen ja rakennusteollisuuden kulutuksenkestävän teräksen muodossa. Osaamisemme ja kokemuksemme avulla toimitamme huomisen innovaatioita asiakkaillemme kaikkialle maailmaan.

Aitoa teräksen ja teknologian tuntemusta

Olofsfors on ollut olemassa 1700-luvulta lähtien monesta syystä. Halukkuutemme toimittaa asiakkaiden työtä helpottavia tuotteita sekä vahva usko innovaatioihin ja tuotekehitykseen ovat vain kaksi esimerkkiä tästä. Kaikki tuotteemme on kehitetty huolellisesti
syvällisellä, aidolla teräksen ja teknologian tuntemuksella sekä vahvalla intuitiolla asiakkaidemme tarpeista ja olosuhteista. Kaikki valmistus tapahtuu tehtaassamme Nordmalingin ulkopuolella Pohjois-Ruotsissa, jossa tarinamme alkoi 260 vuotta sitten. Sitoutuminen asiakkaidemme tulevaisuuteen ja halu pysyä askeleen edellä kilpailussa ovat ohjenuoranamme tulevissa investoinneissa.

Historia

Olofsforsin pitkä historia alkoi 1700-luvun puolivälissä. Itse asiassa Olofsfors perustettiin muutama vuosi ennen Yhdysvaltain itsenäisyysjulistuksen allekirjoittamista.

Lue lisää
Konserni

Olofsfors is a global family business, owned by P. Wikström J:r AB. We have our own representation in 8 countries and sell our products in more than 50 countries.

Lue lisää
Laatu ja kestävyys

Olofsfors käyttää tuotteissaan pääasiassa pohjoismaista kierrätysterästä. Yhdistettynä innovatiiviseen tuotantoprosessiin ja aitoon teräs- ja teknologiaosaamiseen voimme toimittaa tuotteita, joiden laatu on markkinoiden parasta.

Lue lisää

Tule meille töihin

Meillä sinusta tulee osa omistautunutta tiimiä, joka tekee yhteistyötä varmistaakseen, että asiakkaamme saavat laadukkaan tuotteen, jotta hekin voivat suorittaa työnsä turvallisesti ja tehokkaasti.

Olofsfors AB - Pääkonttori

Puhelin: +46 (0) 930-396 00
Sähköposti: info@olofsfors.se
Osoite: Olofsfors AB - Pääkonttori
Olofsfors 11
SE-914 91 Nordmaling, SE

Kartta

Etsitkö yhteyshenkilöä?