KovaX™

  • Pito

  • Kantavuus

  • Lumi

Monipuolinen yleistela

KovaX™ on kaikkiin metsäkoneisiin sopiva yleistela, joka sopii myös ympärivuotiseen käyttöön. Telakenkä on suunniteltu minimoimaan maaperävauriot ja siinä on kaksi matalan pidon harjaa.

Sisäkiinnityksen ansiosta se kiinnittyy hyvin renkaaseen. Ulkopuolen kestävä hokki parantaa eteenpäin suuntautuvaa liikettä ja antaa erinomaisen sivuttaispidon.

KovaX+ on uuden sukupolven KovaX™, jossa on aivan uusi materiaali ja 20 % vahvempi profiili. Tela sopii suurempiin metsäkoneisiin ja ankarampiin olosuhteisiin.

Etsi samankaltaisia tuotteita

Lisää yleisteloja.

Valitse oikeat telat koneellesi

1. Telamalli

Yhdeksän profiiliamme tarjoavat eriasteista pitoa ja kantavuutta. EX, OF ja EVO antavat paremman pidon, kun taas U, Baltic ja CoverX ovat lyömättömiä kantavuuden suhteen. ECO, KovaX ja Combination ovat yleiskäyttöiset profiilimme.

2. Telakenkätyyppi

Material thickness, Light, Normal and Plus. Applicable for certain track types:

Light: Lighter cross members for forwarders with a load capacity up to 12 ton or harvesters with a machine weight up to 15 ton.

Normal: Standard size cross members for forwarders with a load capacity between 12-20 ton or harvesters with a machine weight up to 25 ton.

Plus: Our strongest cross members for forwarders with a load capacity up to 20 ton.

For forwarders with payloads exceeding 20 tons, please consult with your Olofsfors dealer.

3. Sivulenkitys

Valitse 22, 26, 29 tai 30 mm tai Max koneen koosta ja maastosta riippuen. Pienemmät lenkkijärjestelmät on tarkoitettu kevyempiin koneisiin. Suuremmat tai märässä maastossa toimivat koneet vaativat tehokkaampia lenkkijärjestelmiä. Maxissa on enemmän liikkuvia osia, mikä vähentää kulumista.

4. Telakengän pää

Tarjoamme vakioversioita sekä pehmeitä, kapeita tai leveitä versioita telakenkien päihin. Pehmeä versio suojaa renkaan sivua paremmin esimerkiksi kiviltä, kapea sopii pienempiin tiloihin.

5. Telakenkämalli

Mukauta telakengän asentoa koneessasi. Valitse epäsymmetrinen asento tai tee yhdestä sivusta lyhyempi saadaksesi suurimman mahdollisen kantavuuskapasiteetin, jos renkailla on vain vähän tilaa konetta vasten.

6. Hokitus

Lisää telaasi hokkeja parantaaksesi koneen pitoa ja vähentääksesi telakenkien kulumista. Voit valita yhden hokin, kaksoishokit, tiehokit tai ei lainkaan hokkeja.

Haluatko tietää lisää?

Lataa alla oleva, tuotesuosituksemme sisältävä luettelo saadaksesi kattavan kuvan ja tarkempia tietoja teloistamme.

Tilaa kanavamme

Katso tuotevideoita ja tutustu tarkemmin Olofsforsin tuotevalikoimaan tilaamalla YouTube-kanavamme.

Asiakirjoja ja linkkejä

ECO-Tracks telojen asennusohje
Hitsausohje ECO-Tracks
Tuotesuositukset ECO-Tracks

Olofsfors AB - Pääkonttori

Puhelin: +46 (0) 930-396 00
Sähköposti: info@olofsfors.se
Osoite: Olofsfors AB - Pääkonttori
Olofsfors 11
SE-914 91 Nordmaling, SE

Kartta

Etsitkö yhteyshenkilöä?